Despre noi

Povestea de succes Gustav Living a inceput inca in anul 1926 cand, pentru a minimiza urmarile devastatoare ale Primului Razboi Mondial, Gustav Hahn a decis sa infiinteze o mica turnatorie de otel. Scopul sau era de a reconstrui casele distruse. Curand a reusit sa produca si mobilier din otel, apeland la design-uri atemporale. Succesul s-a manifestat numaidecat, iar mica afacere a ajuns sa inglobeze peste 20 de persoane.

Nepotul lui Gustav Hahn si sotia lui au fost cei care au decis sa duca mai departe aceasta indeletnicire prin infiintarea unei companii de design. Portofoliul Gustav Living a crescut, s-a maturizat prin dezvoltarea de noi piese de mobilier ce deservesc atat trupul, cat si sufletul.

Astazi, Gustav Hahn este simbolul unei afaceri de familie, a carei poveste a renascut dupa mai bine de 90 de ani prin intermediul bazei de productie din Satu Mare. Iata exemplul desavarsit al dainuirii unui mestesug traditional. Gratie originilor multiculturale specifice Berlinului, brandul este o sursa inepuizabila de concepte, mereu gata sa surprinda.