Custom Made

Produse Personalizate cu un design inedit

Vezi Galeria

Dăm formă visurilor tale

Brandul Gustav Living realizeaza produse de tapiterie de lux, saltele si mobilier premium, intreaga productie se realizeaza intern in fabrica din Satu Mare, fiind specializati pe dorintele si exigentele tuturor clientilor, calitatea produselor fiind vizibila si superioara oricarui ochi, chiar si celui neformat.

Mobila realizata la comanda are un farmec deosebit, detaliile produselor Gustav Living sunt planuite in avans astfel ca in momentul in care cineva intra in contact cu piesele noastre de mobilier sesizeaza automat trasaturile unice ale acestora.


Fiecare produs reprezinta o experienta in sine, fiecare scaun, pat, saltea sau canapea ofera un anumit feeling nemaintalnit in piata romaneasca: confortul produselor impletit cu ultimele tehnologii in materie de tapiterie de lux.

Creativitatea, imaginatia, productia, talentul ne-au ajutat sa cream o gama de produse exemplare si unice, sa le oferim un design inedit, structuri rezistente, finisaje fara cusur. Fiind o echipa deschisa la idei si propuneri am creat aceasta sectiune speciala in care fiecare client are sansa sa ne transmita ideile si dorintele legate de designul dorit, de tipurile de materiale dorite astfel incat noi sa punem in practica aceste idei si sa le realizam dupa dorinte si exigente, pentru a se potrivit perfect în locuința de lux mult dorită.

Experienta in domeniu, aparatura, tehnologia de ultima generatie, personalul ultra calificat ne permite realizarea produselor dupa randari 3D, specificatii, dimensiuni, structuri, materiale sau diferite design-uri dorite

Sectiunea Custom Made este dedicata pasionatilor de design, de produse inedite, de produse personalizate si incomparabile. Pentru orice detalii, cerinte, informatii, oferte de pret va rugam sa ne atasati specificatile, detaliile despre produsele dorite in formularul de mai jos sau sa ne trimiteti un mail cu toate acestea la adresa contact@gustavliving.ro

Formular de Contact

Newsletter