Despre Noi

Brandul Gustav Living are la baza ca si concept realizarea de piese de mobilier premium, rezistente, fara cusur - scaune, fotolii, paturi boxspring, canapele, saltele ortopedice care ofera un confort desavarsit, ajuta atat corpul cat si mintea sa se destinda si transpun utilizatorul intr-o oaza de relaxare continua si impertubabila.

Aristotel a spus "Suntem ceea ce facem in mod repetat; prin urmare, excelenta nu este un act singular, ci un obicei", de aceea la fiecare proiect nou, la fiecare produs realizat ne-am perfectionat si imbunatatit gama de produse.

Gustav Living reuseste astfel sa creeze produse unicate pentru persoane fizice, juridice, restaurante, hoteluri, spitale, conace, penthouse-uri, yachturi. Produsele sunt exclusiv planificate si realizate de catre echipa Gustav Living.

Dezvoltarea brandului Gustav Living s-a produs pe multiple planuri astfel incat tehnologiile de realizare imbina particularitatea lucrului manual cu tehnica si exactitatea desavarsita a utilajelor industriale, tehnologii germane, englezesti, elvetiene.

Brandul Gustav Living reprezinta o afacere de familie astfel ca in timp afacerea s-a extins si a creat diferite sectiuni in materie de mobilier, confort si desigur sanatate , familia Gustav Living a reusit sa realizeze productii proprii de arcuri premium Bonnel, arcuri Pocket Springs, Salteke ortopedice, Mobilier tapitat premium si produse Anti-Covid 19.

Piesele de mobilier Gustav living sunt realizate cu o adevarata atentie asupra detaliului, astfel incat scaunele, paturile boxspring, fotoliile, canapele sunt mandria brandului Gustav Living sia deceniilor de munca asidua.

Piesele de mobilier Gustav living sunt realizate cu o adevarata atentie asupra detaliului, astfel incat scaunele, paturile boxspring, fotoliile, canapele sunt mandria brandului Gustav Living sia deceniilor de munca asidua.

In acelasi timp, Gustav Living este deschis la solicitarile si ideile clientilor, reusind sa transpuna diferite concepte in adevarate opere de arta, extrem de confortabile si cu materiale premium, anti-pata. Gustav Living este complet dedicat conceptului de a oferi o experienta extraordinara prin fiecare piesa de mobilier, produsele Gustav living fiind gandite, lucrate si create cu maiestrie si o enorma pasiune pentru frumos, somptuos si luxos.

Newsletter