Combinezon Anti Covid 19 - Solutia pentru protectia Medicilor, Stomatologilor, Farmacistilor, HoReCa impotriva virusului

Avand in vedere situatia globala prin care trecem Gustav Living si-a setat de la inceput Misiunea de a sari in ajutorul autoritatilor pentru a combate virusul Covid 19. In combaterea pandemiei am cautat solutii practice pentru a ajuta in primul rand medicii, stomatologii, farmacistii si restul cadrelor din linia 1, acestia avand nevoie de cea mai mare protectie pentru a nu se raspandii virusul Covid 19. 


Resursele limitate in materie de echipamente de protectie ne-au determinat sa ne reorganizam intreaga productie si am conceput diferite echipamente de protectie. Combinezonul Anti-Covid a fost primul produs de protectie creat si trimis spre certificare. 

 

In urma completarii tuturor actelor necesare pentru avizare, Gustav Living a reusit sa primeasca avizul medical temporar nr. 937, ce a fost emis de către Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare. 

 In urma procedurilor Combinezonul a fost testat în standardul de baza SR EN 14126:2004 si a fost stabilit ca fiind îmbrăcăminte de protecție, cerințe de performanță și metode de încercare pentru îmbrăcăminte de protecție împotriva agenților infecțioși, acesta a fost declarat utlizabil in siguranta de către personalul medical, atata timp cat este completat de mască, vizieră, botoșei, ochelari de protecție.

 

Pe langa echipele medicale combinezonul este recomandat si restul persoanelor ce au interactiune cu publicul precum saloane de frumusete, stomatologi, farmacisti. Combinezonul este reutilizabil si poate fi folosit cu incredere si de catre restaurante, baruri si cei din domeniul HoReCa.

 

Combinezonul este reutilizabil si lavabil, acesta poate fi spalat la 95 de grade Celsius de pana la 25 de ori, dupa 25 de spalari se recomanda spalarea acestuia la 60 de grade pentru o reutilizare corecta si fara probleme. 

 

Materialul are in compozitie zinc piritionat, o substanta activa ce protejeaza impotriva bacteriilor si virusilor, materialele fac parte din gama de materiale Bravo RP1968, F9012 si RP 3938. Acestea asigura o rezistenta ridicata in special atunci cand exista sansa de a intra in contact cu virusul Covid 19. Combinezonul precum si Halatul asigura o buna protectie mediciilor, farmacistilor, stomatologilor, personalului din malluri, restaurante, baruri si saloane de frumusete. LinkInapoi
Newsletter