Halat Anti Covid 19 - Gustav Living ajuta la combaterea pandemiei globale

Situatia globala prin care trece este una unica, in ciuda situatiei nemaintalnite Gustav Living si-a setat ca si misiune ajutarea in combaterea virusului Covid 19, atat pe plan local, national cat si international. Pentru a realiza acest lucru ne-am reorganizat complet si integral productia folosind experienta dobandita in oferirea unui mediu sanatos pe partea de saltele, tapiterie si somn si am cautat materialele necesare pentru o protectie completa impotriva acestui virus.


Ne-am gandit in primul rand sa ii ajutam pe cei din linia 1 asa ca am inceput confectionarea de echipamente de protectie pentru medici, stomatologi, farmacisti, personalul din restaurante, baruri si saloane de frumusete precum si restul persoanelor ce au nevoie de protectie si pentru a combate raspandirea acestui virus. 


In cateva zile am reusit sa ne reorganizam productia si sa concepem echipamente de protectie, primul echipament realizat a fost combinezonul Anti-Covid 19 pentru care am si primit certificare foarte rapid. Al doilea produs creat a fost Halatul de protectie, un echipament de protectie practic si care ofera protectie impotriva virusului. 


In urma realizarii acestuia am demarat procedurile pentru certificare si pentru a oferii un produs avizat tuturor ce lupta impotriva acestui virus. In urma completarii tuturor actelor necesare pentru avizarea halatului de protectie Anti-Covid 19, Gustav Living a reusit sa primeasca avizul medical temporar nr. 1060, emis de către Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare. Halatul a fost testat în standardul de baza SR EN 14126:2004 - îmbrăcăminte de protecție, cerințe de performanță și metode de încercare pentru îmbrăcăminte de protecție împotriva agenților infecțioși, poate fi utilizat exclusiv in cadrul unui complet de protectie a personalului medical.

 

Cererea pentru un astfel de echipament de protectie, halat anti covid 19 a fost mare, clientii din domeniul medical (medici si stomatologi) fiind foarte multumiti de protectia acestui echipament. Pe langa cadrele medicale, de urgenta Halatul Anti Covid 19 poate fi utilizat si de catre farmacisti, personalul din domeniul HoReCa, hoteluri, restaurante, cafenele, baruri dar si cei din domeniul infrumusetarii. Personalul care intra in contact direct cu alte persoane au nevoie de un echipament corespunzator de protectie, de aceea Gustav Living a venit in ajutorul acestora. 

 

Printre proprietatiile halatului se numara: reutilizabil si lavabil, acesta poate fi spalat la 95 de grade Celsius de pana la 25 de ori, dupa 25 de spalari se recomanda spalarea acestuia la 60 de grade pentru o reutilizare corecta si fara probleme. 

 

 

Materialul are in compozitie zinc piritionat, o substanta activa ce protejeaza impotriva bacteriilor si virusilor, materialele fac parte din gama de materiale Bravo RP1968, F9012 si RP 3938. Acestea asigura o rezistenta ridicata in special atunci cand exista sansa de a intra in contact cu virusul Covid 19. Combinezonul precum si Halatul asigura o buna protectie mediciilor, farmacistilor, stomatologilor, personalului din malluri, restaurante, baruri si saloane de frumusete. Link


Inapoi
Newsletter