Concepte unice pentru un confort suprem

Povestea brandului Gustav Living incepe in Germania in anul 1926, cand Gustav Hahn a decis sa infiinteze o turnatorie de otel si un atelier de mobilier, pentru a minimiza efectele devastatoare ale Primului Razboi Mondial si a reconstrui astfel casele distruse. Succesul a venit imediat, datorita mobilierului sau cu design atemporal. Nepotul lui Gustav Hahn a dorit sa renasca povestea bunicului si sa duca mai departe crearea de produse ce deservesc atat trupul, cat si sufletul.

Gratie originilor multiculturale specifice Berlinului, dar si bazei de productie din Romania, Gustav Living devine simbolul unei afaceri de familie, maturizandu-se prin dezvoltarea de produse premium, ce acorda o grija sporita sanatatii.


In anul 2018, Gustav Living aduce in atentia clientilor si specialistilor din domeniul designului produse unice, menite sa asigure un confort suprem si un concept unic. Fotoliile sunt realizate dupa ultima tehnologie, Multilayer 3D, model hexagonal Honeycomb. Fotoliul Jaqueline, de exemplu – foarte versatil prin forma si design –, e o alegere potrivita pentru living, dining sau sali de conferinta. Sezutul are o baza solida din lemn stratificat, tapitat cu o catifea premium deosebit de fina, iar alaturi de spatarul curbat, ofera un confort ideal chiar si pentru perioade indelungate de timp. Toate modelele de scaune si fotolii sunt gandite pentru a fi confortabile atat pentru servitul mesei, cat si pentru relaxare.
Specialitatea brandului Gustav Living este sistemul de dormit Boxspring, un concept cunoscut in tarile scandinave de peste 100 de ani, filosofia produsului devenind tot mai populara in Europa de Vest in ultimele decenii. Ceea ce constituie special la un Boxspring (dupa cum indica si denumirea) este cutia cu arcuri din baza patului, care se regaseste in fiecare produs. Un pat fara cutia de arcuri care sa se regaseasca in baza patului nu este un boxspring original. Deasupra boxului de arcuri, vine salteaua – personalizabila, imbracata in materiale naturale sau in catifeaua tapiteriei. Topper-ul e un plus, ofera suprafata finala de contact, cu optiunea de a alege din mai multe miezuri diferite. O particularitate unica pentru boxspring-urile Como si Maggiore este exclusivitatea alegerii parului de cal in componenta suprafetei de dormit, oferind o senzatie regala.


Ceea ce mai aduce Gustav Living in atentia specialistilor este brodarea produselor – cu logo-urile companiilor, inițialele clientilor –, existand posibilitatea de a alege pana la 20 de nuante.

Boxspring-urile Gustav Living sunt expuse in Bucuresti la ClassIn, iar pentru celelalte orașe, va rugam sa consultati lista partenerilor pe gustavliving.ro.

Inapoi
Newsletter