Comunicat de Presa

Brandul Gustav Living, care produce in general tapiterie premium si saltele, s-a reorganizat in aceasta perioada pentru a ajuta personalul medical aflat in lupta cu noul virus Covid 19. Nu am putut sta deoparte, fiind mereu varf de lance in ceea ce priveste dezvoltarea continua, asa ca ne-am dorit sa fim cat mai implicati in aceasta criza globala. 

 

Din momentul declararii starii de urgenta, echipa Gustav Living s-a implicat in proiectele open source cu flota de imprimante 3D existente in dotarea fabricii de productie, in vederea crearii de componente pentru ventilatoare.  In momentul actual implementam diferite teste de rezistenta precum si diferite materiale pentru a realiza componente optime si functionale. Calibram cele 45 de imprimante 3D din flota pentru a maximiza viteza lor in concoordanta cu un produs finit fara probleme

 

De asemenea, am reusit sa cream combinezoane impermeabile si halate din materiale certificate anti-Coronavirus. Specialitatea materialului permite 25 de spalari la 95 de grade, timp in care substanta activa - zinc piritionat, ofera in continuare aceeasi protectie impotriva virusilor si bacteriilor. Combinezonul nostru anti-Coronavirus este in curs de acreditare de catre ACTTM,  respectand cerintele necesare atat in modul in care am cusut echipamentele de protectie cat si atributele necesare materialelor incorporate la producerea combinezonului. 

 

Am reusit sa aducem pe piata din Romania un material cu totul deosebit, care sa protejeze cu adevarat cadrele medicale aflate in linia intai, atat de expuse la noul virus Covid 19. Este modul nostru de a contribui la acest efort, pastrand conceptul brandului Gustav Living, de a realiza produse la cea mai inalta calitate, executie, si in acest caz, cea mai inalta protectie oferita de materialele specificate. 

 

Nu am fi reusit sa realizam acest lucru fara ajutorul furnizorilor nostri de pe plan extern, care au inteles situatia critica prin care trece personalul medical din Romania. 


Produsele sunt disponibile https://www.gustavliving.ro/produse-anti-covid-19

Inapoi
Newsletter