Misiunea Gustav Living Anti Covid - 19

Avand in vedere situatia globala creata de pandemia infectarii cu virusul Covid - 19, ne confruntam cu cea mai serioasa criza medicala din ultimele decenii, echipa Gustav Living se implica cat mai mult in oferirea de sprijin in comunitatea din care face parte.

In ultimele zile ne-am concentrat toata atentia si cercetarea spre producerea de masti de protectie conform standartului FFP3, masti cu filtru de carbon activat, deosebit de necesar spitalelor in acest moment.

In acest sens, am demarat toate procedurile necesare implicarii noastre in proiectul Open Source Ventilator, un proiect demarat si coordonat din Irlanda, in care sunt implicati deja peste 700 de specialisti din domenii medicale, inginerie, programare etc., pentru a realiza un nou ventilator respirator mecanic, pentru a ajuta spitalele in lupta cu virusul Covid - 19.

Pana la definitivarea proiectului de Open Source Venitilator si implementarea lui in conditii de maxima securitate medicala vom incepe productia de vizete de protectie care se poarte peste masca de protectie.

Brandul Gustav Living a fost definit mereu ca varf al dezvoltarii si cercetarii de produse exclusiviste cu cele mai noi tehnologii disponibile, a venit momentul sa ne folosim toate resursele necesare de care este nevoie in aceste momente grele pentru intreaga omenire.

Astfel Brandul Gustav Living producatori in Satu Mare de tapiterie si saltele ortopedice isi seteaza ca si misiune principala: Alaturarea in efortul facut de autoritati in combaterea virusului COVID - 19.

Inapoi
Newsletter