Amenajare spatii mici

Avem in plan o redecorare sau o reamenajare si de multe ori dorim sa punem toate obiectele, fotografiile, tablourile care ne definesc si care dorim sa le transpunem si asupra locuintei. De asemenea, culorile au o importanta majora in creearea profunzimii si a ideii de spatiu mare. Este necesar sa echilibram culorile inchise cu cele inchise deoarece ne dorim spatii luminoase si aerisite.

Pentru a nu incarca inutil spatiul, alegerea obiectelor de mobilier care vor compune camera trebuie facuta cu grija deoarece acestea sa nu dea impresia de loc mic si inghesuit. Recomandam un mobilier custom-made care sa se potriveasca exact cerintelor. Mesele de cafea Mallorca dreptunghi si Mallorca Oval sunt ideale pentru living, cu scaunele Jaqueline sau de ce nu, un pouf Spica care poate fi folosit si pe post de masuta sau locul unde iti tii revistele preferate.

Pentru zona de bucatarie se poate opta pentru masa Santorini, care este versatila si functionala, aceasta poate fi folosita si ca si masa de dining. Scaunele Berlin X Leather intr-o culoare mov sau galben pot sparge monotonia si vor deveni punctul de atractie al incaperii. Cromatica in spatii inchise se recomanda sa fie in culori deschide, dar mici accente de culoare vor fi binevenite.

Pentru crearea impresiei de spatiu mare se pot folosi oglinzi care creeaza jocuri de lumina. Mobilierul recomandat este cel pe picioare si preferabil pe inaltime. In dormitor, se poate alege un boxspring pe cea mai mica dimensiune, care alaturi de noptiere si un dulap pentru dressing este tot ce aveti nevoie. Este bine cunoscut faptul ca un boxspring incorporeaza toate acele elemente de care aveti nevoie: confort superio, constructie de lemn masiv de fag, materiale naturale care sunt prietenoase cu mediul si catifea exclusivista deosebit de placuta la atingere.


Brandul nostru Gustav Living se potriveste atat pentru stilul scandinav, modern, clasic dar si pentru cei care iubesc piesele de mobilier exclusive si conceptuale. Piesele de mobilier create de noi sunt chic, aduc o nota de prospetime oricarui spatiu. Gama de culori prin care acestea se pot personaliza este in ton cu tendintele de design din 2018.

Fiti diferiti, fiti creativi si inspirati de produsele conceptuale Gustav Living. Pentru proiecte speciale de design va stam la dispozitie si va ajutam in conturarea obiectelor de mobilier care sa fie in armonie cu personalitatea dvs.

Inapoi
Newsletter