Aparitie Elle Decoration

Revista Elle Decoration, sustinatoare a designului romanesc de valoare, a prezentat in editia de primavara-vara 2018, unul dintre cele mai apreciate boxspringuri semnate Gustav Living si anume Maggiore. O piesa statement care se face remarcata prin catifeaua exclusivista, prin detaliile atent lucrate si confortul desavarsit pe care acesta il ofera.

Trendul de paturi boxspring a pornit din tarile scandinave, iar acum tot mai multa lume imbratiseaza aceasta idee: de a avea un pat grandios si elegant demn de un hotel de 5 stele. Cu un design aparte, Maggiore, vine in asteptarea ta cu materiale naturale, exclusive. Structura boxspringului este robusta din lemn masiv de fag, boxul contine micro pocket-uri de calitate germana care imbratiseaza salteaua, asigurand ca intreaga suprafata de dormit sa fie una caracterizata de sustinere si confort. Invelisul este din catifea italiana extra fina, topper-ul din par de cal, cu suprafata de contact din fibre 100% naturale - bumbac, in si vascoza, selectate cu atentie de la producatori europeni.

Conform principiilor feng shui, dormitorul trebuie sa indeplineasca functia primordiala de a ne face sa ne odihnim. Acest lucru necesita, insa, o zona calma si relaxata. Boxspring-ul Maggiore devine, deci, mai mult decat un accesoriu; el reprezinta activatorul energiilor pozitive si principalul furnizor al somnului deplin. Design-ul echilibrat de linii drepte in perfecta armonie promite destinderea corpului, limpezirea gandurilor si usurarea sufletului.


Tot in editia Elle Decoration, ca si noutati in revista si in lista de shopping, au aparut fotoliile de catifea Charlotte si Jaqueline cu designul honeycomb. Culorile pastelate in care acestea pot fi personalizate, creeaza interioare vioaie iar catifeaua fina din care acestea sunt facute, te duc cu gandul la ideea de pretios, catifeaua fiind considerata unul dintre cele mai luxoase materiale timp de secole. Nici acum nu isi pierde din valoarea data de moliciunea si coloritul bogat al catifelei, devenind noua muza pentru scaunele Gustav Living.

Ideea de design de produs si concept inedit s-a transpus in canapeaua Spica, cu modelul deosebit spic de grau, realizat cu tehnologia multi layer 3D unica in Romania, din catifea exclusivista. Dupa cum spunea si Elle Decoration: 'Catifeaua este atat de fina, incat te simti ca si cum ai face o baie cu multa spuma.'

Pentru mai multe detalii despre produsele Gustav Living puteti accesa pagina https://www.gustavliving.ro/.

Inapoi
Newsletter