Spice catifelate de grau

Naturalete si firesc, asa se poate traduce spicul de grau, atat de prezent in trecutul dacilor, un simbol al bogatiei, al abundentei, al ofrandei ritualurilor. Cel mai usor de transpus acest simbol al bunastarii, este prin tablourile cu lanurile intinse de grau, in vazele decorative, culoarea lui fiind asociata cu aurul.

Pornind de la aceasta idee, am dorit sa aducem un concept nou, unic in Romania realizat cu tehnologia inovativa multi layer 3D. Design-ul s-a conturat in fabrica noastra, fiecare produs din colectia Spica fiind realizat integral manual si cu atentie deosebita. Aceasta colectie include: o canapea, 2 fotolii si pouf-ul. Gama de culori aleasa este una pastelata, care intregeste si mai bine senzatia de finete a catifelei exclusiviste cu tratamente inovative easy up keep.


Culoarea verde este in stransa legatura cu emotiile, are efect calmant si revigorant, stimuland in acelasi timp creativitatea.

Canapeaua aduce un aer fresh si contribuie la crearea unei ambiante extravagante oriunde alegeti sa o asezati.
Canapeaua Spica, simti cum te invaluie in imbratisarea ei datorita cadrului curbat. Sezutului din spuma cu un confort inalt iti da acel coocon feeling, de cufundare si delectare. Cadrul canapelei este din lemn masiv de fag, deosebit de rezistent in timp, iar picioarele tot din fag, cu finisaj swedish yellow. Adezivul folosit este organic, fara sa dauneze sanatatii, exclusiv pe baza de apa. Catifeaua folosita este fina si deosebit de placuta la atingere, care iti ofera experienta unui confort desavarsit. Se cunoaste faptul ca, in vremea regilor, catifeaua era considerata un simbol al luxului, era asociata cu bunastarea. Cea mai iubita culoare pentru aceasta canapea este verde, care aduce un crampei din natura, dupa cum spunea si Pedro Calderon de la Barca: 'Verdele este culoarea dintai a lumii, cea din care iese la iveala frumusetea.' 

Este cea mai inspirata alegere pentru clientul modern, care isi doreste piese de mobilier conceptuale.
Este o canapea eleganta si confortabila, iti da senzatia de bun venit acasa si te invita sa te relaxezi la finalul unei zile incarcate. Conceptuala si inedita, demna de copertile revistelor de design, canapeaua se potriveste intr-un living modern, art nouveau, lounge-uri chic, boutique hoteluri iar alaturi de fotoliile si pouf-ul Spica creeaza un adevarat festin vizual. Are o capacitate de 2,5 locuri si se poate personaliza prin culoare.


'Catifeaua e atat de fina incat te simti ca si cum ai face o baie cu multa spuma.'  Elle Decoration

Inapoi
Newsletter