Masa Scoria, lemn masiv

Din stramosi in stramosi vorba despre calitatea ridicata a pieselor de mobilier realizate manual a fost purtata, calitatea lor find la fel de valabila si in ziua de azi. Scoria este o masa lucrata complet manual de mesteri iscusiti, bazandu-se pe o structura metalica ce asigura un suport unic blatului din lemn masiv de stejar.

Defineste stilul dinning/living roomului dorit prin alegerea Mesei Scoria, o combinatie de lemn masiv si metal. Un stil aparte, Masa Scoria dispune de materiale rezistente si foarte durabile, find potrivita celor ce doresc o masa spatioasa si cu personalitate.


Calitatiile stejarului sunt arhicunoscute, in primul rand, estetic acest lemn nobil este foarte frumos si gratios. Stejarul, folosit la masa Scoria este un lemn de esenta tare, nobila, find un material foarte durabil ce isi va mentine frumusetea si rezistenta pe o perioada indelungata.

Alegerea unui material nobil precum stejarul este incurajat de toti specialistii in mobila si design. O masa de stejar cu un design contemporan ca si Scoria se potriveste tuturor celor ce doresc sa aiba in locuinta lor o masa ce fura priviri.

icioarele metalice ale mesei Scoria au o forma inedita, oferind un design integral, suportul metalic garantand atat un echilibru constant blatului de lemn masiv cat si spatiu suficient pentru relaxarea picioarelor.

Evenimentele majore din viata unui om se petrec in jurul unei mese, petreceri, zile de nastere si alte evenimente sunt sustinute de piese de mobilier. In cazul in care piesa de mobilier este prost realizata aceasta trebuie schimbata des sau are nevoie de modificari.


O piesa de mobilier precum Masa Scoria defineste spatiul unui dinning room, aducand culoare si caldura spatiului, precum si autenticitate, totodata pastrandu-si calitatile bine definite, fara ca trecerea timpului sa o afecteze.

Grosimea blatului si cantitatea de stejar folosita in realizarea mesei Scoria o definesc ca o masa extrem de impunatoare, find o piesa statement ce defineste o intreaga incapere. Metalul negru al acestei mese impreuna cu nuanta lemnului creaza un contrast excelent, iar intr-un decor potrivit blatul de stejar va parea ca si cum ar plutii.

Este suficient de spatioasa pentru a ii aduna pe cei dragi si a te bucura de un festin glorios impreuna cu ei. Combinatia celor 2 elemente de lemn si metal contribuie la designul atemporal al mesei. Cu un design extrem de reusit, distinsa masa Scoria va ramane o piesa constanta si de fiecare data cand te vei aseza la ea, te vei ca si un rege/regina la un festin.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter