Daybed Oberon

Cu aceeasi pasiune pentru design precum si intelepciune in materie de confort am creat day bed-ul Oberon, un produs captivant, perfect pentru orice fel de delectare intelectuala. Conceput special pentru o sufragerie, biblioteca in care nevoie de relaxare si impertubabilitate este foarte necesara.

Designul daybedului Oberon este unul inedit, realizat prin imbinari exclusive de catre mana tapiterilor nostri de inalta clasa. Fiecare parte din Daybedul Oberon este atent realizata, maestrii nostri tapiteri acorda o precizie ridicata fiecarei imbinari, fiecarei parti din procesul de realizare pentru a forma acest daybed maiestuos.

Printr-un simplu exercitiu de imaginatie va invitam la o transpunere pe daybed, o dupamasa torida de vara in care nevoia de tihna, de deconectare a tot ceea ce te inconjoara poate fi rezolvata prin relaxarea pe daybedul Oberon.


Inaltimea totala: 1050 mm, Latimea totala: 900 mm, Lungimea totala: 2000 mm


Realizat prin folosirea a celor mai confortabile si premium materiale, daybedul Oberon Gustav Living are o structura din lemn masiv stratificat, acestea asigura un mediu perfect pentru citi o carte sau o revista. Daybed-ul reprezinta prin confortul oferit si designul incantator o adevarata invitatie la relaxare si citit.

Pentru daybed puteti alege catifeaua naturala sau catifeaua anti-pata, ambele oferind o finete desavarsita la atingere, precum si eleganta si somptuozitate incaperii in care este plasat.

Pasiunile si placerile intelectuale pot fi pe deplin realizate intr-un mediu linistit atat din punct de vedere al sunetului, al confortului dar si vizual. Daybedul Oberon ofera un confort optim, iar vizual prin imbinarile sale un design calm ce reflecta “ valurile unui ocean”.

Siesta fiecarei persoane poate fi desavarsita cu ajutorul daybedului Oberon, care are un design serpuit ce se aseamana structurii coloanei vertebrale, acesta sustinand si ajutand coloana vertebrala sa se relaxeze integral.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter