Masa cafea Mallorca Dreptunghi


Masa cafea Mallorca Dreptunghi

Este alegerea ideala pentru amenajarea unui living modern sau unul clasic. Pentru a crea o ambianta extravaganta, masuta se poate decora fie cu o vaza transparenta cu flori, lumanari parfumate, tavita pentru servit cafea sau cu elemente decorative deosebite. Alegeti elementele si culorile potrivite care sa va incante privirile. Este confectionata din lemn de stejar, care ii confera rezistenta si durabilitate.

Masa cafea Mallorca Dreptunghi

Dimensiuni: 1100x600x450 Cadru lemn masiv/ Blat MDF furniruit stejar

Mese

Colectia de mese a venit natural, in completarea colectiei de scaune, pentru a servi clientii in cel mai bun mod, cu seturi de produse complete, care sa le satisfaca nevoile. La fel ca toate colectiile de produse, mesele sunt gandite sa fie, in primul rand, practice si functionale, modelele de bucatarie cat mai usor de intretinut si curatat, cele de cafea usor de manevrat, dar si usor de asortat in orice tip de casa sau apartament.

Highlight-ul colectiei este reprezentat de masa Mustique, realizata dintr-un lemn masiv de stejar deosebit de pretios, cu un finisaj clasic, dar versatil. Este o masa foarte generoasa ca dimensiune, impunatoare, devenind piesa de rezistenta a unui dining elegant.

Mustique isi va arata durabilitatea si rezistenta in timp, datorita stejarului folosit, principalele calitati ale acestui lemn masiv fiind rezistenta, durabilitatea si frumusetea pe care si-o pastreaza in timp. Stejarul fiind dintr-un copac deosebit de mistic, in foarte multe culturi, ia forme versatile si in viata practica, emanand o energie deschisa, senina, impozanta.

Legenda spune ca o piesa de mobilier din stejar este asa de rezistenta in timp, incat va dura pana cand un stejar va ajunge la maturitate si ii va putea lua locul in casele clientilor. Ceea ce poate insemna pana la trei sferturi de veac.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun