Masa bucatarie Santorini


Masa bucatarie Santorini

Cina cu cei dragi si cu prietenii poate fi servita cu stil la masa oferita de noi. Pentru a crea o ambianta cat mai luxurianta se poate pune deasupra mesei un corp de iluminat care da senzatia de intim si confort.

Este realizata din lemn de fag care are o frumusete impresionanta prin textura si culoarea sa, de asemenea fiind rezistent la umezeala si uz intens. Eleganta si versatila, masa se potriveste in orice bucatarie, are o capacitate de 4-6 persoane si este usor de intretinut.

Dimensiuni: 1200x800x770 Cadru lemn masiv/ Blat MDF furniruit stejar

masa santorini

Despre mesele Alpha Design

Colectia de mese a venit natural, in incompletarea colectiei de scaune, pentru a servi clientii in cel mai bun mod, cu seturi de produse complete, care sa le satisfaca nevoile. La fel ca toate colectiile de produse, mesele sunt gandite sa fie, in primul rand, practice si functionale, modelele de bucatarie cat mai usor de intretinut si curatat, cele de cafea usor de manevrat, dar si usor de asortat in orice tip de casa sau apartament.

Highlight-ul colectiei este reprezentat de masa Mustique, realizata dintr-un lemn masiv de stejar deosebit de pretios, cu un finisaj clasic, dar versatil. Este o masa foarte generoasa ca dimensiune, impunatoare, devenind piesa de rezistenta a unui dining elegant.

Mustique isi va arata durabilitatea si rezistenta in timp, datorita stejarului folosit, principalele calitati ale acestui lemn masiv fiind rezistenta, durabilitatea si frumusetea pe care si-o pastreaza in timp. Stejarul fiind dintr-un copac deosebit de mistic, in foarte multe culturi, ia forme versatile si in viata practica, emanand o energie deschisa, senina, impozanta.

Legenda spune ca o piesa de mobilier din stejar este asa de rezistenta in timp, incat va dura pana cand un stejar va ajunge la maturitate si ii va putea lua locul in casele clientilor. Ceea ce poate insemna pana la trei sferturi de veac.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun