Plata in rate

Motivati de grija nutrita fata de clienti, Gustav Living va pune la dispozitie multiple posibilitati de plata a produselor comandate: numerar la livrare sau online, prin intermediul procesatorului de plati MobilPay, folosindu-va de cardul de debit, credit sau cel de rate.

Clientii Gustav Living pot achita contravaloarea produselor comandate optand pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata, disponibile la pasul final, in pagina de finalizare a comenzii:

1. Plata in sistem ramburs (cash/numerar la livrare): in acest caz, contravaloarea comenzii si taxele aferente transportului sunt achitate curierului in momentul primirii coletului;

2. Plata online cu cardul de credit, debit sau de rate: in acest caz, contravaloarea comenzii poate fi platita cu unul dintre cardurile acceptate de catre procesatorul MobilPay (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro);

3. Plata online cu cardul de rate: in acest caz puteti opta pentru plata pana la 12 rate, valabil pentru bancile Credit Europe Bank, Banca Transilvania, BRD Finance, Garanti Bank si Alpha Bank.

In situatia in care optati pentru a 3-a varianta de plata, cel prin sistemul de rate, in prima faza este necesar sa introduceti datele cardului, pentru ca mai apoi sa puteti alege din lista aparuta numarul de rate dorit. (Vezi exemplul prezentat mai jos)

Plata in rate