Scaun de bar Emily

Scaun de bar Emily
(Nota: Termenul minim de livrare este de 4 saptamani)

Scaun de bar Emily

O seara electrizanta petrecuta in propria “insula” luxoasa din locuinta, inconjurat(a) de acei oameni mereu pregatiti de petrecere, savurand un cocktail sau un pahar de sampanie, depanand amintiri, intr-un ambient sic, asigurat de scaunul de bar Emily leather.

Discutii captivante, rasete si momente de euforie au loc in aceste scaune cu un design potrivit oricarui eveniment. Fie ca alegi sa iti construiesti o insula cu zona de bar sau ca petreci o seara luxurianta la un bar al unui boutique hotel, scaunul de bar Emily contribuie la atmosfera potrivita serilor incantatoare.

Scaun de bar Emily

Designul scaunului Emily are in componenta o piele naturala ferma, picioare strunjite de fag si un suport al picioarelor, metalic. Petrecerile cu prietenii sau colaboratorii au un farmec aparte atunci cand stii ca toate elementele unei petreceri sunt la un rang inalt.

Structural, scaunul Emily asigura o rezistenta foarte mare purtatorului, datorita poliuteranului ferm folosit in manufacturare, pe langa care se adauga cele 3 elemente, la fel de rezistente, pielea, lemnul masiv si metalul. Pentru individualitate, se poate broda logo-ul dorit sau se poate personaliza, la cerere si cu alte elemente.

Scaun de bar Emily

Partea superioara a scaunului este imbracata complet in piele naturala, premium, in foto nuanta forest pink. Pielea de o calitate superiora ii asigura scaunului de bar Emily longitivitate, lasandu-va sa va bucurati de frumosul scaun Emily pe o perioada indelungata, fara probleme.

Intr-un decor amplu, amenajat intr-un mod spectaculos scaunul de bar Emily va fi piesa de rezistenta, asigurand atat un mediu comod cat si grandios tuturor celor prezenti. Coco Chanell a spus “Luxul trebuie sa fie placut, altfel nu este lux”.

Scaun de bar Emily - gustavliving

Dimensiuni: Inaltime totala 1080 mm / Latime: 580 mm / Lungime sezut: 460 mm


Despre produsele noastre

Scaunele noastre au la baza urmatoarele concepte, gandite inainte de proiectarea si executarea modelului: Prezenta in cadrul incaperii trebuie sa aduca un plus de incantare si frumusete spatiului, incorporand elemente decorative de design de produs. Proportiile fiecarui scaun sunt gandite sa ofere un confort optim atat in timpul servitului mesei, cat si in perioada de relaxare la un taifas.

Scaun de bar Emily

Un serviciu extra pe care il oferim este broderia, logo sau desene concept, pe mai multe culori, indiferent de materialul ales. Daca doresti sa iti decorezi casa in stil minimalist sau optezi pentru ceva clasic sau extravagant, am creat modele pentru orice stil de design interior.

Scaun de bar Emily

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter