Scaun Alpha Design Berlin


Scaun Alpha Design Berlin

Prin imbinarea formei, confortului si esteticii, Scaunul Berlin se remarca printr-un design extravagant. Cu picioare din lemn natural strunjite manual, husa si cusaturi atent trasate cu tehnologie de ultima generatie, conturat de paspol cu o culoare de contrast, Berlin este o piesa de rezistenta pentru orice incapere, si o alegere ideala pentru completarea unei mese de dining sau living.

Despre scaunele Alpha Design

Scaunele noastre au la baza urmatoarele concepte, gandite inainte de proiectarea si executarea modelului: Prezenta in cadrul incaperii trebuie sa aduca un plus de incantare si frumusete spatiului, incorporand elemente decorative de design de produs. Proportiile fiecarui scaun sunt gandite sa ofere un confort optim atat in timpul servitului mesei, cat si in perioada de relaxare la un taifas. 
 
Un serviciu extra pe care il oferim este broderia, logo sau desene concept, pe mai multe culori, indiferent de materialul ales. Daca doresti sa iti decorezi casa in stil minimalist sau optezi pentru ceva clasic sau extravagant, am creat modele pentru orice stil de design interior.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun