Scaun Davos One Side


Cantitate minima de comandat pentru acest produs este de 8
Scaun Davos One Side

Davos se prezinta ca fiind cel mai minimalist scaun , ceea ce il duce ca design intr-o zona deosebit de versatila, se incadreaza usor in orice ambianta. Se potriveste perfect interioarelor de tip nordic, definite prin minimalism si functionalitate, dar si celor moderne, definite prin utilitate si culori puternice. Scaunul este conceput ca un produs inovativ, construit printr-o imbinare inteligenta intre tehnologia vestica de ultima generatie si implicarea atenta la detalii.Despre scaunele noastre

Scaunele noastre au la baza urmatoarele concepte, gandite inainte de proiectarea si executarea modelului: Prezenta in cadrul incaperii trebuie sa aduca un plus de incantare si frumusete spatiului, incorporand elemente decorative de design de produs. Proportiile fiecarui scaun sunt gandite sa ofere un confort optim atat in timpul servitului mesei, cat si in perioada de relaxare la un taifas. 

Un serviciu extra pe care il oferim este broderia, logo sau desene concept, pe mai multe culori, indiferent de materialul ales. Daca doresti sa iti decorezi casa in stil minimalist sau optezi pentru ceva clasic sau extravagant, am creat modele pentru orice stil de design interior.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun