Scaun Alpha Design Paris


Scaun Alpha Design Paris

A fost optimizat sa fie confortabil atat in timpul in care stai la masa, cat si in faza de repaos.
Cu un design intrinsec dat de combinatia de cusaturi si culori, scaunul Paris poate transforma orice incapere intr-una contemporana.

Parisul este o legenda in sine. La asta ne-am gandit si noi cand am creat modelul Paris, Un model versatil, clasic si totusi chic in celasi timp. Forma scaunului Paris este gandita spre functionalitate si confort, dar unic prin forma cusaturii ornamentale.

Modelul Paris este produs prin tehnologia Digital Sewing, o tehnica unica in Romania in acest moment, o tehnologie speciala de coasere si obtinere a cusaturii ornamentale, pentru a ne alatura tendintelor de design din Europa de Vest.

Scaunul Paris este bine ancorat in criteriile arhitecturale si urbane ale momentului, beneficiind de materiale de cea mai buna calitate, design atragator, cusaturi ornamentale, este un clasic in colectia noastra de scaune Alpha Design.

Despre scaunele Alpha Design

Scaunele noastre au la baza urmatoarele concepte, gandite inainte de proiectarea si executarea modelului: Prezenta in cadrul incaperii trebuie sa aduca un plus de incantare si frumusete spatiului, incorporand elemente decorative de design de produs. Proportiile fiecarui scaun sunt gandite sa ofere un confort optim atat in timpul servitului mesei, cat si in perioada de relaxare la un taifas.

Un serviciu extra pe care il oferim este broderia, logo sau desene concept, pe mai multe culori, indiferent de materialul ales. Daca doresti sa iti decorezi casa in stil minimalist sau optezi pentru ceva clasic sau extravagant, am creat modele pentru orice stil de design interior.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun