Scaun Zurich


Scaun Zurich

Designul interior propune linii duble transversale si o imagine complexa de ansamblu. Cu picioare din lemn masiv strunjite manual cu finisaje disponibile in mai multe culori, Scaunul Zurich a fost creat pentru a se potrivi perfect cu decorul si optimizat pentru a fi confortabil atat in momentul in care stai la masa cat si dupa ce ai mancat.


Despre scaunele noastre

Scaunele noastre au la baza urmatoarele concepte, gandite inainte de proiectarea si executarea modelului: Prezenta in cadrul incaperii trebuie sa aduca un plus de incantare si frumusete spatiului, incorporand elemente decorative de design de produs. Proportiile fiecarui scaun sunt gandite sa ofere un confort optim atat in timpul servitului mesei, cat si in perioada de relaxare la un taifas.

Un serviciu extra pe care il oferim este broderia, logo sau desene concept, pe mai multe culori, indiferent de materialul ales. Daca doresti sa iti decorezi casa in stil minimalist sau optezi pentru ceva clasic sau extravagant, am creat modele pentru orice stil de design interior.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun