Scaun Piele Sion


Scaun Piele Sion

Scaunul Sion se bazeaza pe un concept indraznet care induce imaginea confortului si transforma spatiile obisnuite in interioare vioaie si pline de personalitate. Scaunele sunt prelucrate meticulos din piele naturala, formele si liniile lor ofera o alura diafana si functionala. Cromatica acestora incanta privirile, dau vibratie amenajarii si va da posibilitatea de a va juca cu orice spatiu pentru a-l face perfect. Confortul oferit de scaune iti va da o dispozitie si o energie pozitiva. Calitatea pentru noi inseamna atentie la detalii, naturalete si fiabilitate. Sion impresioneaza prin exuberanta si design sofisticat fiind creat pentru toate tipurile de locuinte, de la case moderne, la cele clasice, scandinav/nordice si contemporane devenind punctul de atractie oriunde veti alege sa il asezati.

Scaun Piele Sion

Inaltime: 840 mm / Latime: 390 mm/ Lungime sezut: 395 mm

Scaun Piele Sion

Despre produsele noastre

Scaunele noastre au la baza urmatoarele concepte, gandite inainte de proiectarea si executarea modelului: Prezenta in cadrul incaperii trebuie sa aduca un plus de incantare si frumusete spatiului, incorporand elemente decorative de design de produs. Proportiile fiecarui scaun sunt gandite sa ofere un confort optim atat in timpul servitului mesei, cat si in perioada de relaxare la un taifas.

Un serviciu extra pe care il oferim este broderia, logo sau desene concept, pe mai multe culori, indiferent de materialul ales. Daca doresti sa iti decorezi casa in stil minimalist sau optezi pentru ceva clasic sau extravagant, am creat modele pentru orice stil de design interior.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun