Boxspring HoneyBee

HoneyBee, cu ale sale multiple straturi cu umplutura organica, va ofera acea satisfactie de nedescris. Daca v-ati intrebat vreodata cum e sa plutesti, acum puteti experimenta imponderabilitatea!

Un avantaj major al boxspringului cu alama si tablie hexagonala, sunt micro pocket-urile. Impresioneaza prin insusi rolul lor: folosite pentru a genera straturi de confort mai profunde, in care se folosesc cantitati mari de umplutura din fibre de cea mai inalta calitatea.

Numarul lor se ridica la 4250! (chiar de patru ori mai mare decat ceea ce gasim in saltele) determina impartirea lor in trei straturi atent delimitate. Deoarece sunt proiectate intr-un mod in care ele stau usor comprimate, reusesc sa mentina confortul si inaltimea mult mai mult decat cadrele realizate doar cu adios din fibre textile.

Va doriti rezistenta suplimentara la uzura? Se poate. Ba mai mult, boxspringul se imbina perfect cu salteaua aleasa. Rezulta o capacitate de adaptare perfecta dupa forma corpului de fiecare data.

Micro pocket-urile de calitate germana imbratiseaza salteaua, asigurand ca intreaga suprafata de dormit sa fie una caracterizata de sustinere si confort. Impiedica formarea de goluri sau spatii care ar diminua calitatea somnului. Datorita dimensiunii lor mai mici, micro pocket- urile se potrivesc si se muleaza de doua ori mai usor dupa forma corpului dvs., garantand un plus de adaptabilitate si sprijin. Ele elimina, practic, orice tulburare care ar putea aparea datorita cadrului.

Galerie

Respirati un aer toxic care va umple plamanii noapte de noapte, in timpul somnului! Spuneti„Stop” alegand materialele noastre naturale, precum parul de cal de origine austriaca sau tesaturile nobile din Italia.

Stiati ca aerul din interiorul caminului este adesea mai poluat decat cel de afara? Se intampla astfel datorita mixului de obiecte de origine discutabila cu care ne incarcam casa. Scapa de elementele patogene, provocatoare de alergii si reactii adverse.

Boxspringul HoneyBee este ultima creatie din anul 2022 realizata de Gustav Living, imbinand tehnica italiana de tapiterie, materiale de ultima generatie, catifea anti pata cu grad foarte inalt de tratament, care se curata extrem de usor.

Conceptul de boxspring este cunoscut in tarile scandinave de peste o suta de ani.

Filozofia sistemului a devenit foarte populara in America pe la inceputul secolului trecut, iar in ultimii ani a devenit tot mai popular in vestul Europei unde dormitorul principal este folosit ca un living privat.

Boxspringul clasic este o constructie masiva avand aceeasi nuanta de tapiterie care acopera structura de baza din lemn stratificat cu o saltea de arcuri.

Salteaua principala cu arcuri ambalate individual, pocket spring,capata oarcuire suplimentara ridicand gradul deconfort atat in momentul in care se citeste o carte cat si daca se sta pe nivel orizontal ca si dormit.

Topperul ofera suprafata finala de contact care poate sa fie din material 100% natural sau din vascoza,cu posibilitatea de a alege 3 miezuri diferite de poliuretan, memory,spuma cu celulatie deschisa sau standard,in functie de confortul dorit la suprafata de contact.

Newsletter