Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

Website – http://www.gustavliving.ro

Vanzator – Boxspring SRL, persoana  juridica de nationalitate romana, CUI RO31203528, J30/113/2013, IBAN RO02 BACX 0000 0010 3250 0000 , BANCA UNICREDIT avand sediul social in Satu Mare, Parcela 16, Str. Parcul Industrial Sud

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda pe Site.

Utilizator - orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul

Bunuri – orice produs pus la dispozitia cumparatorului prin intermediul Site-ului si care urmeaza a fi furnizate dupa incheierea Contractului.

Site – http://www.gustavliving.ro  

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile, asa cum sunt mentionate/descrise pe Site.

Contract – plasarea unei Comenzi valide de catre Cumparator si acceptarea acesteia de catre Vanzator.


2. ACORD

Vizitarea si utilizarea Site-ului se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Vizitarea si utilizarea Site-ului sunt conditionate de acceptarea acestor conditii de utilizare.


3. CARACTERUL OBLIGATORIU

Aceste conditii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastra prin simplul fapt al accesarii Site-ului, reprezentand acordul de vointa dintre dumneavoastra si noi in legatura cu utilizarea Site-ului. Daca una dintre prevederile acestui act se vadeste a fi nula sau invalida, toate celelalte raman valabile, pe cat posibil.


4. MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelenta colaborare cu dumneavoastra, aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul.


5. INCHEIEREA CONTRACTULUI

5.1 Obiectul contractului – il constituie vanzarea Bunurilor, in conformitate cu disponibilitatea stocului, pretul si caracteristicile mentionate in confirmarea transmisa de Vanzator pentru validarea comenzii prin care Cumparatorul si-a exprimat intentia de achizitie.

5.2 Comanda Clientului – Orice Utilizator al Site-ului care selecteaza produsele, isi exprima acordul cu Termenii si Conditiile magazinului online, apoi apasa butonul „Adauga in Cos.” In „Cosul meu”, clientul are posibilitatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului „Comanda". Dupa accesarea butonului „Comanda”, clientul va introduce datele de identificare in vederea finalizarii comenzii. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile Bunurilor.

5.3 Pretul Contractului – il constituie pretul vanzarii Bunurilor, cuprins in Comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Cu toate acestea, Vanzatorul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati sau erori ale Site-ului, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l in cuprinsul confirmarii comenzii.

5.4 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

5.5 Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

5.6 Notificarea primita de catre Cumparator dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

5.7 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

5.8 Contractul se considera incheiat la data expedierii comenzii de catre Vanzator catre Cumparator.


6. EXPEDIEREA COMENZII

6.1 Expedierea comenzii se va face pe cheltuiala Cumparatorului, printr-un serviciu de curierat ales de Vanzator sau prin orice alta modalitate care asigura punerea la dispozitia Cumparatorului a Bunurilor, conform optiunii Cumparatorului.

6.2 Toate produsele Vanzatorului se livreaza demontate (cu exceptia produselor realizate dintr-o singura componenta), in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta.

6.3 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare a acestora.

6.4 La primirea Comenzii, Cumparatorul are obligatia de a verifica starea Bunurilor si de a se asigura ca Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.


7. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

7.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda.

7.2. Vanzatorul este raspunzator in cazul in care partenerii sai de orice fel implicati in realizarea si livrarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale asumate de vanzator in baza acestui contract.

7.3 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.


8. FACTURARE – PLATA

8.1 Preturile Bunurilor aflate in cadrul Site-ului sunt exprimate in RON si includ TVA.

8.2 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


9. GARANTIE SI SERVICE

9.1 Toate Bunurile comercializate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

9.2 Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a transmite datele corect si sa sesizeze Vanzatorul ori de cate ori aceste date sunt incorecte.

9.3 Orice reclamatie va fi insotita de factura de marfa si certificatul de garantie. In termenul de garantie Cumparatorul are dreptul de a cere repararea gratuita, intr-o perioada rezonabila sau inlocuirea produsului cu deficiente calitative, daca aceste deficiente nu sunt cauzate de nerespectarea de catre Cumparator a instructiunilor de utilizare si intretinere. In functie de disponibilitatea producatorului si de locul unde a fost fabricat produsul, Vanzatorul isi va impune sa repare sau sa inlocuiasca produsul, pe durata garantiei intr-un termen maxim de 30 de zile.

9.4 Atunci cand din cauza unei situatii neprevazute producatorul nu poate remedia sau inlocui produsul in termenul legal de 15 zile calendaristice, se va restitui contravaloarea Bunului in termen de 15 zile calendaristice.


10. RETURNAREA PRODUSELOR

10.1 Perioada de retur pentru produsele desigilate care nu sunt exceptate de la retur este de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a Bunurilor.

10.2 Perioada de retur pentru orice produs care nu a fost desigilat din ambalajul original este de 14 zile calendaristice.

10.3 Nu pot fi returnate urmatoarele produse:

- Produsele returnate care nu sunt insotite de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc);

- Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

- Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar.


10.4 Returul se accepta doar daca produsul/produsele sunt insotite de toate documentele de livrare.

11. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

11.1 Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.


12. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

12.1 Continutul Site-ului este proprietatea exclusiva a BOXSPRING SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

12.2 Niciun continut transmis catre Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului si/sau al angajatului/prepusului Vanzatorului care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

- Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat Vanzator.

 - includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres .

12.3 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul Site-ului, in orice moment.


13. FORTA MAJORA

13.1 Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.


14. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

14.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Vanzatorul va colecta si prelucra date cu caracter personal numai conform legii si cu scopul  cercetarii de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Cumparatorului. Potrivit dispozitiilor acestei legi, utilizatorii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18)

14.2 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de pe Site, puteti solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

14.3 Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, va exprimati expres consimtamantul de a fi contactat de catre Vanzator sau de catre furnizori sai de servicii de marketing si de a-i fi utilizate datele personale exclusiv in scopuri de promovare si imbunatatire a produselor.

14.4. Continutul Site-ului nu este destinat minorilor. De aceea, varsta minima a utilizatorilor inregistrati trebuie sa fie de minim 18 ani.


15. LEGEA APLICABILA. LITIGII

15.1 Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente. Competenta va apartine teritorial Judecatoriei Satu Mare sau Tribunalului Satu Mare, dupa caz.

Newsletter