Scaun de bar Emily GoldBrass, picioare de alama

O seara electrizanta petrecuta in propria “insula” luxoasa din locuinta, inconjurat(a) de acei oameni mereu pregatiti de petrecere, savurand un cocktail sau un pahar de sampanie, depanand amintiri, intr-un ambient sic, asigurat de scaunul de bar Emily leather cu alama.


Discutii captivante, rasete si momente de euforie au loc in aceste scaune cu un design potrivit oricarui eveniment. Fie ca alegi sa iti construiesti o insula cu zona de bar sau ca petreci o seara luxurianta la un bar al unui boutique hotel, scaunul de bar Emily contribuie la atmosfera potrivita serilor incantatoare.


Designul scaunului Emily are in componenta o piele naturala ferma, picioare strunjite de fag si un suport al picioarelor, din alama 100% veritabila. Petrecerile cu prietenii sau colaboratorii au un farmec aparte atunci cand stii ca toate elementele unei petreceri sunt la un rang inalt.


Picioarele de alama sunt o completare sofisticata si extrem de moderna oferindu-i scaunului Emily o aura regala binemeritata. Alama veritabila precum si pielea de vita europeana transforma orice incapere adaugandu-i un nivel ridicat de eleganta si stil avangardist.


Structural, scaunul Emily asigura o rezistenta foarte mare purtatorului, datorita poliuteranului ferm folosit in manufacturare, pe langa care se adauga cele 3 elemente, la fel de rezistente, pielea, lemnul masiv si alama veritabila. Pentru individualitate, se poate broda logo-ul dorit sau se poate personaliza, la cerere si cu alte elemente.


Partea superioara a scaunului este imbracata complet in piele naturala, premium, in foto nuanta forest pink. Pielea de o calitate superiora ii asigura scaunului de bar Emily longitivitate, lasandu-va sa va bucurati de frumosul scaun Emily pe o perioada indelungata, fara probleme.


Intr-un decor amplu, amenajat intr-un mod spectaculos scaunul de bar Emily cu alama va fi piesa de rezistenta, asigurand atat un mediu comod cat si grandios tuturor celor prezenti. Coco Chanell a spus “Luxul trebuie sa fie placut, altfel nu este lux”.


Dimensiuni: Inaltime totala 1080 mm / Latime: 580 mm / Lungime sezut: 460 mm


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter