Canapea living Eros

O oaza in care iubirea/dragostea/patosul pentru confort, pentru somptuozitate, pentru lucrurile extrem de bine realizate sunt indeplinite, asta reprezinta canapeaua Eros. Special conceputa pentru a servii un rol dublu, Eros poate fi folosita atat ca si un daybed cat si ca o canapea, suficient de incapatoare pentru intreaga familie.

Canapeaua Eros are o structura din multiple materiale premium ce creeaza un confort desavarsit si indelungat, combinand diferite straturi in umplutura am reusit sa cream o zona complet imperturbabila.

Fie ca te delectezi cu ultimele stiri financiare, cauti ultimele trenduri sau citesti o carte despre constelatii si puterea universului, Canapeaua Eros iti vine in ajutor si iti ofera suportul necesar pentru a iti relaxa corpul, mintea si spiritul.

Zona de living nu trebuie neglijata absolut deloc, existenta sa are un scop extrem de important, de aceea cand alegi canapeaua din living trebuie sa alegi o canapea care sa imbine rezistenta in timp cu materiale special alese.

Eros, canapeaua, precum zeul iubirii are un design gratios, “aripi de confort” in compozitie, precum si o rezistenta trainica si indelungata.

Materialul in care este imbracata canapeaua Eros este foarte somptuos, placut la atingere si extraordinar din punct de vedere vizual, materialul are o particularitate speciala, astfel incat prin tapitarea canapelei se obtine un efect de reflectie minimalist foarte frumos.

Bucura-te de canapeaua Eros in intreaga sa glorie prin personalizarea acesteia cu o alta nuanta sau material, sau prin alegerea pernelor de diferite marimi sau compozitii.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter