Coltar Gloria

Colțarul Gloria are o structură din multiple materiale premium ce creează un confort desăvarșit și îndelungat, combinând diferite straturi în umplutura am reușit să creăm o zonă destinată exlusiv relaxării.

Fie că te delectezi cu ultimele știri financiare, cauți ultimele trenduri sau citești o carte despre constelații și puterea universului, colțarul Gloria iți vine in ajutor și iți oferă suportul necesar pentru a iți relaxa corpul, mintea și spiritul. Zona de living nu trebuie neglijată absolut deloc, existența sa are un scop extrem de important, de aceea cand alegi canapeaua din living trebuie sa alegi o canapea care sa îmbine rezistența în timp cu materiale special alese.

Materialul în care este îmbracată canapeaua Gloria este foarte somptuos, plăcut la atingere și extraordinar din punct de vedere vizual, materialul are o particularitate specială, astfel încat prin tapițarea canapelei se obține un efect de reflectie minimalist foarte frumos. În plus, materialul este și anti pată, astfel încât orice pete sunt usor de curatat. 

Bucură-te de canapeaua Gloria în întreaga sa glorie prin personalizarea acesteia cu o altă nuanță sau material, sau prin alegerea pernelor de diferite marimi sau compoziții.

Dimensiuni: Inaltimea totala: 82 cm, Lungime partea stanga: 335 cm, Lungime partea dreapta: 302 cm

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter