Canapea Lyra

Incantator de chic si placuta la atingere, eleganta si confortabila, imbracata complet in catifea extrem de fina, cu un design atemporal ce se aseamana cu instrumentul al carui nume il poarta.

Canapeaua Lyra este realizata cu o deosebita atentie si pasiune pentru design. Modelul de linii al canapelei precum si materialul placut, soft al acestei canapele reprezinta un prilej vizual placut in orice amenajare


Baza are o structura rezistenta din lemn masiv de fag,  canapeaua de catifea Lyra este un exemplu perfect integrat al designului. Structura de lemn pe culoarea/nuanta cires reprezinta un orizont perfect ce evidentiaza atat finetea materialului de catifea cat si confortul oferit de aceasta. Lyra are o structura rezistenta find o piesa ce va dainui in timp

Materialul fin de catifea a canapelei Lyra este un material foarte placut la atingere, acesta garantand o suprafata completa de confort. Materialul beneficiaza de o tehnologie de curatare foarte simpla si usoara, in cazul petelor de cafea sau vin prin aplicarea unui prosop sau burete umed asupra petei.

Spatioasa si potrivita in amenajari moderne, Lyra te intampina in momentul in care doresti sa iti savurezi cafeaua in tihna/liniste, culorile, modelul contribuie la o stare de mindfulness, creand o briza armonioasa intre design si confort premium.


In interiorul canapelei am introdus arcuri pocket(impachetate individual) ce creaza straturi multiple de confort, necesare ca atunci cand te asezi corpul sa isi aloce automat o stare de relaxare. Aceste arcuri impachetate individual introduse in baza canapelei ofera un suport corpului si pe o perioada indelungata de timp, find potrivita pentru orice conversatie.

Momentele de solitudine, de reflectie sau pur si simplu de citirea unei carti au nevoie de un confort superior pentru ca gandurile sa se restranga doar asupra acestor momente, corpul si mintea sa se relaxeze pe deplin.

Canapeaua Lyra reprezinta o canapea ce se potriveste perfect in decoruri avangardiste, livinguri spatioase si luxuriante. Modelul in linii, forma/scoica spatarului precum si sezutul elevat asigura o stare de mindfulness.

Imagineaza-ti o dimineata in care ai de planuit tot ce ai de facut in acea zi, te bucuri de cafea si iti acorzi un moment de repaus pentru a gandii, lasandu-te pe spate, confortul canapelei Lyra iti va relaxa atat mintea si corpul, ajutandu-te in depasirea oricarui gand stresant.

Canapelei Lyra i se pot adauga partituri prin alegerea broderiei de logo, nume sau sigla pentru un design personalizat si unic. Materialul de catifea soft permite designuri indraznete, iar modelul linistitor si simplu al canapelei Lyra lasa loc celor ce doresc sa isi configureze canapeaua intr-un mod unic si personal

Precum instrumentul muzical celebru, canapeaua Lyra va incanta privirile si delecta gandurile, invaluind purtatorul in somptuozitate, oferind note de confort constante.

Inaltimea totala: 920 mm, Latimea totala: 850 mm, Lungimea totala: 2700 mm

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter