Masa de bar Mora cu alama

  • Pret: 10.530,00 Lei

  • In Stoc
    Cod SKU: Masa de bar Mora cu alama

Somptuozitatea si stilul avangardist nu au aratat niciodata mai perfect, mai imbietor si mai chic. Realizata ca si concept pentru a oferi un suport in cadrul oricarui eveniment stilat, Masa Mora cu alama incanta privirile tuturor.

Vizual reprezinta un intreg, ancorat intr-o baza de lemn “ramurile” de alama isi continua splendoarea ce reinterpreteaza “copacul vietii” oferind un detaliu extraordinar mesei. Cercurile de alama rasar din baza de lemn masiv si se contopesc perfect in blatul superior realizat din acelasi lemn masiv, alama este prezenta in 12 cercuri perfect nivelate cu acest blat unic.

16 Ramuri de alama inconjoara si ofera un suport gratios lemnului de fag. In aceasta masa se combina natura efervescenta cu stralucirea aliajului de alama. Rezistenta in timp datorita proprietatilor anti corozive din alama, masa cu alama Mora se potriveste perfect doritorilor de lux si calitate.

Orice zona de bar va fi infrumusetata de catre masa de alama Mora. O seara relaxanta petrecuta intr-un local cu o terasa spre o vedere minunata, un scaun de bar cu alama si o masa de alama sunt elemente ce ajuta la somptuozitatea oricarui spatiu, glamul unui astfel de aranjament este minunat.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter