Masa Dining Mustique

Masa Dining Mustique

Zona de dinning e perceputa ca sufletul oricarei locuinte, locul unde iti vei primi invitatii la zile de nastere, sarbatori sau locul de servit masa si socializare cu prietenii, confortul acesteia fiind indispensabil.

Masa ovala oferita de noi este o investitie inteligenta, are un design indraznet, este functionala dar in acelasi timp are o versatilitate si o frumusete aparte. Se potriveste in sufragerii spatioase, oferind o atmosfera de rafinament, eleganta si grandoare. Fiind confectionata din lemn de stejar, aceasta este usor de intretinut, este rezistent si adaptabil iar estetica este una deosebita care nu isi pierde din personalitate odata cu trecerea timpului.

Masa Dining Mustique

Cadru + Blat Lemn stejar masiv Dimensiune: 2400x1050x770

Mese

Colectia de mese a venit natural, in completarea colectiei de scaune, pentru a servi clientii in cel mai bun mod, cu seturi de produse complete, care sa le satisfaca nevoile. La fel ca toate colectiile de produse, mesele sunt gandite sa fie, in primul rand, practice si functionale, modelele de bucatarie cat mai usor de intretinut si curatat, cele de cafea usor de manevrat, dar si usor de asortat in orice tip de casa sau apartament.

Highlight-ul colectiei este reprezentat de masa Mustique, realizata dintr-un lemn masiv de stejar deosebit de pretios, cu un finisaj clasic, dar versatil. Este o masa foarte generoasa ca dimensiune, impunatoare, devenind piesa de rezistenta a unui dining elegant.

Mustique isi va arata durabilitatea si rezistenta in timp, datorita stejarului folosit, principalele calitati ale acestui lemn masiv fiind rezistenta, durabilitatea si frumusetea pe care si-o pastreaza in timp. Stejarul fiind dintr-un copac deosebit de mistic, in foarte multe culturi, ia forme versatile si in viata practica, emanand o energie deschisa, senina, impozanta.

Legenda spune ca o piesa de mobilier din stejar este asa de rezistenta in timp, incat va dura pana cand un stejar va ajunge la maturitate si ii va putea lua locul in casele clientilor. Ceea ce poate insemna pana la trei sferturi de veac.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter