Combinezon impermeabil Bacteriofag cu Substanta activa ca si bariera - Exclusiv Pentru Cadre Medicale, Farmacisti si Stomatologi

  • Pret de la: 599,00 Lei

  • Out Of Stock
    Cod SKU: Combinezon Verde

Acest pret este exclusiv oferit pentru cadrele medicale si farmacisti care lupta in prima linie impotriva virusului Covid 19! 

 

Avand in vedere Starea de Urgenta decretata in Romania si legislatia adiacenta pentru lupta impotriva Covid -19, prin Ordinul Ministrului sanatatii 537/2020 pentru completarea Ordinului Ministerului Sanatatii 1009/2019, aplicabil de la 7 aprilie 2020, dispozitivele medicale clasa I (măști, halate, combinezoane etc.) nu se mai înregistreaza în baza națională de date, pe perioada stării de urgență si pot fi puse pe piata printr-o declaratie pe propria raspundere a producatorului daca asigura preventia sau tratarea afectiunilor declansate in contextul starii de urgenta.

Combinezonul anti-Covid 19 produs de către brandul Gustav Living, a primit avizul medical temporar nr. 937, emis de către Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare. Combinezonul a fost testat în standardul de baza SR EN 14126:2004 - îmbrăcăminte de protecție, cerințe de performanță și metode de încercare pentru îmbrăcăminte de protecție împotriva agenților infecțioși, poate fi utilizat în siguranță de către personalul medical, completat de mască, vizieră, botoșei, ochelari de protecție.

Datorita materialului din care este executat, combinezonul ofera protectie atat impotriva virusilor cat si a bacteriilor, substanta activa Zinc Piritionat, combinezonul a fost inregistrat sub numarul de dosar 142/2020 la Agenţia de Cercetare pentru Tehnica şi Tehnologii Militare spre omologare la standartul SR EN 14126:2004/AC:2005 Imbracaminte de protectie. Cerinte de performanta şi metode de incercare pentru imbracaminte de protectie impotriva agentilor infectiosi.

Materialele din Familia Bravo RP1968, F9012 si RP 3938 pot fi spalate de 25 de ori la 95 grade celsius, insemnand ca si dupa spalari caracteristicile produsului, la fel ca si toate valorile mecanice, aderenta stratului protector, precum si impermeabilitatea raman cele din fisa tehnica a produsului, precum si substanta activa

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter