Saltea Gustav Living Elixir 24/7, Ortopedica, Spuma Memory


Bucura-te de un somn complet odihnitor in orice moment al zilei, Salteaua Elixir 24/7 reprezinta alegerea perfecta in materie de confort, materiale si design. Aceasta a fost conceputa pentru a oferi sprijin corpului dar si pentru a il ajuta sa se relaxeze din momentul in care se aseaza pe aceasta. Salteaua Elixir 24/7 cu arcuri Bonnel Premium, are cel mai rezistent miez de saltea cu arc din Romania.


Salteaua are o rezistenta crescuta datorita arcului special dezvoltat de noi, care ofera o suprafata mai ferma cu 40 %. Superioritatea saltelei cu arc consta in densitatea mare de arcuri, impreuna cu platbanda atasata individual pe fiecara latura a miezului, pe ambele suprafete de dormit. Arcurile Premium Bonnel, cu sarma de 2.2 si incadrate de platbanda ofera o suprafata de sustinere specifica unor arcuri de cu sarma de 3.8 mm.


 Husa saltelei Bien Dormir Elixir 24/7 contine materiale conforme ce asigura un microclimat al somnului mai proaspat, antibacterian si antialergic. Salteaua are pe o parte un stat de spuma Memory, iar husa are cusaturi de tip "diamond" inedite si moderne. 


Husa are manere pe 2 laturi, pentru o manipulare mai usoara. Salteaua are o inaltime de 240 mm. Calitatea materialelor incorporate face ca salteaua sa aiba o rezistenta mai mare in timp cu cel putin 30%.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter