Pat Boxspring Slim Base Sienna, piele naturala, saltea inclusa

  • Pret: Cere un preț

  • In Stoc
    Cod SKU: Pat Boxspring Slim Base Sienna

Inovatia in design, stil si structura se realizeaza prin imbinarea unor multiple materiale ce purifica si transforma somnul intr-o adevarata sursa de sanatate. Pentru a contribui intr-un mod echilibrat la starea de bine a mintii si a corpului am creat patul Boxspring Slim Base Sienna. 


In orice reteta e nevoie de diferite materiale pentru ca produsul final sa fie exemplar si fara cusur, in realizarea patului Sienna am adunat si imbinat diferite materiale pentru a crea un pat ce reprezinta somptuozitate, stil, design minimalist, confort in adevaratul lor sens, dar in acelasi timp isi pastreaza proprietatile patului boxspring clasic. 


Stilul somptuos al patului Sienna se potriveste in conacuri, mansions si dormitoare cu double doors. Baza realizata dintr-o singura bucata ofera un suport optim precum si un design neintrerupt al tabliei, realizandu-se astfel o perfecta armonie vizuala in dormitor. 


Patul Siena este definit de headboardul realizat exclusiv de mana tapiterului cu un design extravagant si slim, incorporand 180 de bucati de piele, realizate exclusiv manual, bucata cu bucata. Designul minimalist al bazei este completat de headboardul unic, realizat din materiale premium ce sustin si ofera suport in timpul somnului cat si in momente de ragaz precum cititul sau chiar in cazul in care doresti sa te sprijini intr-un mod confortabil cand lucrezi de acasa. 


Salteaua patului Sienna este special conceputa astfel ca incorporat in aceasta sunt atat arcuri pocket springs (arcuri împachetate individual) cat si arcuri mini pocket springs, acestea contribuie la un somn complet odihnitor. Salteaua are 7 zone de confort, preluand presiunea din zonele cele mai importante ale corpului: zona cervicala, omoplati, zona lombara, bazin, coapse, genunchi, glezne.


Patul este imbracat in piele naturala din vita europeana, pielea naturala este cunoscuta pentru proprietatile sale ce permit o buna aerisire, astfel ca patul Sienna datorita pielii naturale precum si a restul materialelor din compozitie dispun de o aerisire optima atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. 


Pielea este special tabacita si finisata permitand astfel realizarea si tapitarea patului Sienna, rezultatul fiind unul exceptional, chic si cu adevarat spectaculos.  Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter