Pat Boxspring Slim Base TriBeCa, piele naturala


Inovatia in design necesita viziune, planificare si incercare, pentru a revolutiona un concept cunoscut de peste 100 de ani si a il transforma este necesar de un intreg atelier de creatie. Anul 2019 a fost revolutionar pentru Gustav Living, un an rodnic si productiv ce ne permite sa introducem o noua colectie inedita chiar in pragul noului deceniu - Colectia Slim Base marca Gustav Living & Andreea Muresan.

Colectia Slim Base se remarca prin liniile bine definite prin stilul minimalist, avangardist si extrem de confortabil. Am pornit de la conceptul ce l-am introdus deja in piata, patul Boxspring dorind sa incorporam aceeasi tehnologie de confort intr-o baza noua, aerisita ce se remarca printr-un design plutitor, liberating in concoordanta cu stilul de viata newyorkez

Astfel impreuna cu designerul de interior Andreea Muresa am creat primele 2 produse, Patul SoHo si Patul TriBeCa ce au in baza incorporate peste 1200 de arcuri micropocket ce impreuna cu salteaua formeaza un pat ce ofera un confort precum un pat Boxspring.

Patul TriBeCa incorporeaza un design amplu definit printr-un headboard slim realizat si tapitat exclusiv din piele. Pielea este de vita europeana, cunoscuta pentru rezistenta ei in timp si pentru proprietatea unica ce permite o buna aerisire a patului.

Cusaturile inedite precum si “urechile” fac ca acest pat grandios o piesa unica, statement in locuinta oricui. “Volanele” de la capataiul headboardului ii ofera patului slim base TriBeCa un stic eclectic, modern. Fiecare pat din colectia Slim Base Gustav Living & Andreea Muresan este tapitat individual construindu-se astfel un design integral si fara cusur.

Designul minimalist al bazei este completat de headboardul unic, realizat din materiale premium ce sustin si ofera suport in timpul somnului cat si in momente de ragaz precum cititul sau chiar in cazul in care doresti sa te sprijini intr-un mod confortabil cand lucrezi de acasa. Pielea naturala din vita europeana, finisata intr-un mod exceptional, asigura un vizual deosebit.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter