Scaun de bar Archie

Un ambient modern, extravagant in orice incapere este realizat prin piesele de mobilier alese, spatiile aerisite, “open space” living rooms sunt conturate de spatiul de bar, de insula din living/bucatarie. Ofera-i acestui spatiu rafinamentul necesar prin alegerea scaunului de bar Archie ce induce ideea de pretios, scaunul de bar Archie Gustav Living va fi admirat de toti cei care va vor calca pragul.

Scaunul de bar Archie Gustav Living este tapitat exclusiv de mana tapiterului, catifeaua folosita la scaunul de bar Archie este o catifea foarte placuta la atingere, fina ce ofera experienta unui confort desavarsit.

Baza este realizata din lemn, oferind un suport optim si rezistenta in timp, materialele premium (catifeaua italiana fina, baza din lemn, stratul de spuma poliuretan) folosite in realizarea scaunului de bar Archie de la Gustav Living creaza confortul atat de ravnit al unei zone de living. Adezivul folosit in realizarea scaunului Archie este organic, fara sa dauneze sanatatii, este un adeziv exclusiv pe baza de apa.

Designul original si conceptul in forma de spic de grau este inspirat din picturile cu lanurile intinse de grau, si se realizeaza printr-o tehnologie multi layer 3D, unica in Romania. Stilul scaunului Archie este potrivit celor ce cauta senzatia de bun venit acasa, lansand in acelasi timp invitatia sa te relaxezi la finalul unei zile incarcate.


Dimensiuni: Inaltime totala 1050 mm / Latime: 530 mm / Lungime sezut: 470 mm, Inaltime picioare+sezut: 750 mm


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter