Fotoliu Marshall, piele naturala

Fotoliu Marshall, piele naturala

(Nota: Termenul minim de livrare este de 4 saptamani)

Bucura-te de un design armonios si generos prin prisma unui living amenajat intr-un stil classic. Combinatia eleganta dintre lemn si piele naturala premium precum si nuanta arhaica a pieli este reprezentata de clasicul fotoliu Marshall.

Confortul este un element central ce ne ajuta sa ne relaxam atat fizic si psihic, astfel reusim sa ne pastram atitudinea pozitiva si mintea relaxata.

Fotoliul Marshall are un spatar si un sezut realizat din burete/poliuretan premium, iar impreuna cu structura din lemn de fag sustin greutatea corpului si ii asigura un confort ridicat si indelungat


In fiecare spatiu, fie ca este vorba despre birou sau propria locuinta, in living, in dormitor sau oricare parte a casei avem nevoie de de confort de aceea ar trebui sa iti asiguri cel mai inalt grad de confort.

Fotoliul Marshall se potriveste intr-un decor classic, reusind sa contribuie la un ambient baronial, stilul acestui fotoliu poate fi gasit in camerele de tip “cigar lounge” sau in birouri directoriale.


Marshall este realizat exclusiv de mana tapiterului, fiecare parte a acestui fotoliu este atent realizata. Pornind de la alegerea celui mai bun si rezistent material, pielea, nuantele acesteia si continuand cu alegerea structurii, ce trebuie sa fie complet uscata. Am ales sa folosim lemnul de fag la fotoliul Marshall, acesta find uscat cu grija in camere special amenajate, astfel ca lemnul isi pastreaza rezistenta si proprietatile in timp.

Excelenta este reprezentata de alegerile pe care le facem, acestea duc la o serie de rezultate ce ne caracterizeaza. Alegerea materialelor si a pieselor ce iti vor definii spatiul de relaxare, livingul sau de odihna, dormitorul sau chiar spatiul unde iti desfasori munca este conectata si cu starea de bine ce o ai in acel spatiu. Gradul de confort, felul in care un fotoliu se comporta in timp si cum rezista tabieturilor zilnice este important, de aceea am creat fotoliul Marshall pentru a iti oferi exact ceea ce doresti, si anume excelenta.

*Dimensiunile: 82 cm inaltime, 63 latime, 61 lungime

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter