Pat Boxspring Slim Base SoHo

  • De la: 16.544,00 Lei
  • De la: 11.580,00 Lei

  • In Stoc
    Cod SKU: SoHoSlimBase

Inovatia in design necesita viziune, planificare si incercare, pentru a revolutiona un concept cunoscut de peste 100 de ani si a il transforma este necesar de un intreg atelier de creatie. Anul 2019 a fost revolutionar pentru Gustav Living, un an rodnic si productiv ce ne permite sa introducem o noua colectie inedita chiar in pragul noului deceniu - Colectia Slim Base marca Gustav Living & Andreea Muresan.

Colectia Slim Base se remarca prin liniile bine definite prin stilul minimalist, avangardist si extrem de confortabil. Am pornit de la conceptul ce l-am introdus deja in piata, patul Boxspring dorind sa incorporam aceeasi tehnologie de confort intr-o baza noua, aerisita ce se remarca printr-un design plutitor, liberating in concoordanta cu stilul de viata New Yorkez.

Astfel impreuna cu designerul de interior Andreea Muresan am creat primele 2 produse, Patul SoHo si Patul TriBeCa ce au in baza incorporate peste 1200 de arcuri micropocket ce impreuna cu salteaua formeaza un pat ce ofera un confort precum un pat Boxspring.

Patul SoHo este definit de designul in linii, de stofa eleganta si placuta la atingere, de culorile si textura unica a materialului ce induc calm si relaxare. Fiecare pat este tapitat individual construindu-se astfel un design integral si fara cusur.

Designul minimalist al bazei este completat de liniile headboardului unic, realizat din materiale premium ce sustin si ofera suport in timpul somnului cat si in momente de ragaz precum cititul sau chiar in cazul in care doresti sa te sprijini intr-un mod confortabil cand lucrezi de acasa.

Paturile sunt realizate din materiale ce nu dauneaza sanatatii, in procesul de realizare al patului SoHo folosim adezivi pe baza de apa ce nu emana compusi organici volatili. Patul slim base SoHo este precum cartierul SoHo din New York cunoscut pentru dezvoltarile arhitecturale, patul reusind sa impresioneze prin designul “bold” si “aired”.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Newsletter